Clubcompetitie Pair 2022

De clubcompetitie pair is dit seizoen voor het eerst gespeeld. Het deelnemersveld werd verdeeld over twee poules en elke trainingsavond werd er één competitiewedstrijd gespeeld. De nummers 1, 2 en 3 van elke poule speelden daarna tegen hun evenknieën.

 

Kampioen zijn geworden: Els Hoedemakers en Henk Fleuren.

Met zilver is aan de haal gegaan het pair Riny Nederveen met Anandi Jansen.

Brons is bemachtigd door het pair Sanne Diels en Madeleine de Brouwer.

Op plek 4 t/m 6 eindigden de volgende pairs: Tiny Baetsen met Mariet Munnicks, Gonnie Passage met Annie Dierikx en Gerard de Vries met Patrick Ramakers.

De kampioenen ontvingen een beker uit handen van de voorzitter, samen met een gouden plak. Plek twee een zilveren plak en plek drie de bronzen. De overige pairs kregen een herinneringsmedaille uitgereikt.

Al met al was het weer een geslaagde competitie. Hopelijk weer volgend jaar!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Boccia Roermond e.o. wenst u heel fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023!   Klaar om te starten met Boccia? Neem contact met ons op! Kom een kijkje nemen op onze trainingsavonden en doe mee! De vereniging zorgt voor de benodigde spullen.

WK Rio de Janeiro 3 t/m 15 december

WK Rio de Janeiro 3 t/m 15 december

Selectie TeamNL Boccia voor WK in Rio de Janeiro bekend   Van 3 t/m 15 december wordt het Wereld Kampioenschap (WK) Boccia in Rio de Janeiro, Brazilië gehouden. Bondscoach Roy de Haas heeft de selectie bekend gemaakt. TeamNL Boccia reist met vijf spelers af: Daniel...

Klaar om te starten met Boccia?

Neem contact met ons op! Kom een kijkje nemen op onze trainingsavonden en doe mee!
De vereniging zorgt voor de benodigde spullen.