Koninklijke onderscheiding Patrick Ramakers

Patrick Ramakers gedecoreerd

 

De heer Ramakers is medeoprichter en meer dan 20 jaar secretaris van het Gehandicapten Platform Roermond. Het Gehandicapten Platform adviseert de gemeente Roermond over het beleid ten aanzien van mensen met een beperking. Zijn actieve bijdrage aan het Gehandicaptenplatform heeft ertoe bijgedragen dat mensen met een beperking op een volwaardige manier kunnen meedoen in onze samenleving.

Hij is ook actief als bestuurslid en mede-oprichter van Boccia Roermond. Boccia is een paralympische bal- en werpsport, verwant met pétanque en jeu de boules, en wordt met name beoefend door mensen met een zware motorische beperking. In het verleden was de heer Ramakers ook nog actief als bestuurslid en vrijwilliger bij het Longfonds, afdeling Roermond.

De heer Ramakers kreeg de versierselen uitgereikt bij zijn officiële afscheid als bestuurslid van de Stichting Gehandicapten Platform Roermond. De uitreiking door loco-burgemeester, mevrouw Marianne Smitsmans-Burhenne vond plaats in Theaterhotel de Oranjerie.

Update 12-1-2021

Update: Boccia-trainingen worden op zń vroegst hervat na 9 februari 2021

Update 12-1-2021

Update 12-1-2021

Update: Boccia-trainingen worden op zń vroegst hervat na 9 februari 2021

Klaar om te starten met Boccia?

Neem contact met ons op! Kom een kijkje nemen op onze trainingsavonden en doe mee!
De vereniging zorgt voor de benodigde spullen.