Heb je een niet-schuimende shampoo gekocht? Maak je niet druk: Ontdek andere functies van dit product.

Soms investeren we in een fles shampoo, in de hoop dat het wonderen zal doen voor ons haar. Maar wat gebeurt er als de shampoo niet goed schuimt? Is het geld verspild? Absoluut niet. Voordat je het product in de prullenbak gooit, zijn hier enkele alternatieve manieren om shampoo te gebruiken die niet goed schuimt.

Gebruik het als een milde reiniger voor delicate kleding

Shampoo kan dienen als een veilige en effectieve wasmiddel voor delicate kledingstukken. De zachte formule is perfect voor zijde, wol en lingerie. Gebruik gewoon een theelepel shampoo in een bak met koud water en laat je kleding daar een paar minuten in weken.

Gebruik het als een handzeep

Als je shampoo hebt die niet goed schuimt, kan je het in een zeepdispenser doen en het als handzeep gebruiken. Het zal je handen schoon en zacht maken.

Gebruik het voor het schoonmaken van make-upborstels

Het reinigen van make-upborstels kan een hele klus zijn. Maar een zachte shampoo kan het gemakkelijker maken. De milde formule zal de borstelharen niet beschadigen en toch al het opgebouwde vuil en make-up verwijderen.

Gebruik het als een badschuim

Als je shampoo niet goed schuimt voor je haar, kan het nog steeds dienen als een uitstekend badschuim. Voeg gewoon een paar druppels toe aan je badwater voor een ontspannend en geurend bad.

Gebruik het voor het schoonmaken van sieraden

Zachte shampoos zonder sulfaten kunnen ook gebruikt worden om sieraden schoon te maken. De zachte formule zal de glans van je sieraden niet aantasten, maar zal toch al het vuil en vet verwijderen.

Conclusie

Dus, als je de volgende keer een shampoo koopt die niet goed schuimt, wees dan niet teleurgesteld. Zoals je ziet, zijn er genoeg andere manieren om dit product te gebruiken. Het is altijd goed om creatief te zijn en het meeste uit je producten te halen.

Nuttige tip van de dag

Als je shampoo niet goed schuimt, kan het zijn omdat het geen sulfaten bevat. Sulfaten zijn wat shampoos doen schuimen, maar ze kunnen ook je haar en hoofdhuid uitdrogen. Dus, als je shampoo niet goed schuimt, is dat misschien een goede zaak! Het kan betekenen dat je shampoo milder is voor je haar.

admin/ author of the article
Loading...
Boccia Roermond